THE RESTAURANT KOMPANI

Vi lytter til en kundes ideer, at forstå udfordringerne og sammensætter så den rigtige strategi for hvert projekt.

Image

Vores Tilgang

Vi lytter  til en kundes ideer, at forstå udfordringerne og sammensætter så den rigtige strategi for hvert projekt.


Vi samarbejder  med vores kunder til at kreerer koncepter, der har WOW faktor. Som kreative projektledere arbejder vi sammen med arkitekter, designere og operatører om at skabe en komplet gæsteoplevelse fra start til mål. Som brand eksperter hjælper vi vores kunder med at udvikle deres tilbud og derefter opbygge stærke verbale og visuelle identiteter til at kommunikere det. Som strategiske marketingfolk er vi talerør for gæsten, der sikrer, at konceptet er positioneret til at være rentabel. Som publicister er vi i hele processen klar over, hvordan vi vil fortælle historien om det nye koncept. Alle begreber er unikke, friske, engagerende og meningsfulde.


Vi arbejder med designere, arkitekter & konsulenter for at sikre, at enheden fungerer operationelt og ikke kun ser smuk ud.


Vi fokuserer på fulde restauranter. (Vi gør også alt det andet.) Vores tilgang til restaurant marketing og pr er integreret. Vi arbejder hånd i hånd med agenturer til at udvikle hjemmesider, indtægtsskabende sociale medie kampagner, samt at udforme historier, som gæsterne ønsker at høre. Vi løser problemer. Vi skaber opmærksomhed. Vi gør, hvad der kræves for at få gæster på stolene.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på siden