THE RESTAURANT KOMPANI

Image

Omkring

Søren Hansen er drivkraften bag THE RESTAURANTKOMPANI og det centrale forbindelsesled mellem ejere, operatører, udviklere, franchise-operatører og investorer. Han samarbejder direkte med hovedaktørerne for at afstemme strategiprogrammer, skabe restauranter og sikre en rentabel F&B-drift fra inkubation. Han medbringer mere end 30 års erfaring inden for koncept skabelse, branding, projektledelse, hotelledelse, restaurantdrift og privat klub administration.

Han flyttede fra Danmark i 1982 og har boet i Tyskland, Kina, Korea, Hong Kong, Malaysia, Indonesien, Filippinerne, Rusland, UAE og Maldiverne samt været involveret i restaurantdrift i mange flere lande. Han har holdt positioner på topniveau ved en række meget kendte firmaer så som Jumeirah/JRG, Rotana, Sheraton, Renaissance & Langham.

Søren har opereret restauranter og barer med omsætninger der nåede over 240 millioner samt med en bundlinje på mere end 40%, er meget dygtig til at øge overskuddet, indtægterne og markedsandele samt til at indføre forbedringer af kundeservice og effektivitet.

Over årene har han været med til at skabe mange koncepter både fritstående og på hoteller og i hovedparten af disse projekter har han været involveret i hele processen fra inkubation til åbning

Han kan udvikle og introducere operative procedurer der øger omsætningen, forhandle kontrakter med leverandører og formulere effektive strategiske udviklingsplaner, analysere eksisterende operationer og producere IP-manualer såfremt der ønskes en udvidelse af forretningen

Image
Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på siden